SINGELFRANSAR
NYTT SET KLASSISKA SINGELFRANSAR (120 min) - 1350 kr
Detta gäller för alla nya kunder som vill ha ett nytt set klassiska fransar. Vi sätter ca 75-100 fransar på varje öga. 

LITEN PÅFYLLNING AV SINGELFRANSAR (60 min) - 680 kr
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. En liten påfyllning rekommenderas dig som väljer att komma ofta eller dig som tappat få fransar. Du bör ha mer än hälften av dina syntetfransar kvar.

NORMAL PÅFYLLNING AV SINGELFRANSAR (90 min) - 800 kr
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. Du bör ha hälften av dina syntetfransar kvar för att få ett så fylligt resultat som möjligt. Om du bara skulle ha 4-5 fransar kvar på varje öga, debiterar vi för ett nytt set fransar. 

STOR PÅFYLLNIING AV SINGELFRANSAR  (120 min) - 975 kr
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. (Gäller ej som nytt set)

AKUT PÅFYLLNING AV SINGELFRANSAR (30 min) - 400 kr
Vi fyller på så mycket fransar vi kan på 30 min. Vi skalar ej utan fyller i glapp.  Gäller ej som ett första besök hos oss.

PROVA PÅ EN FRANSFÖRLÄNGNING (70 min) - 995 kr
Prova-på-fransförlängning, är för dig som gått och funderat på att testa på ögonfransförlängning. Behandlingen tar ca 60 min och vi sätter ca 30-40 fransar på varje öga. En vanlig fransförlängning tar ca 120 min varvid vi sätter ca  75-100 fransar per öga. En prova-på-fransförlängning ger ett lite mer n
aturligare resultat.

MIX AV SINGEL OCH VOLYMFRANSAR
NYTT SET MIX - SINGEL OCH VOLYMFRANSAR (140 min) - 1500 kr
Vi mixar singel och volymfransar. Halva tiden lägger vi singelfransar och resten av tiden volymfransar. Att blanda singelfransar och volymfransar går mycket bra. Perfekt för dig som vill ha lite mer effekt!

LITEN PÅFYLLNING MIXFRANSAR (75 min)  - 850 kr
Vi skalar av och fyller på så mycket vi hinner på utsatt tid. Har du tappat mer än hälften av dina mixade fransar rekommenderas en stor påfyllning

STOR PÅFYLLNING MIX FRANSAR  (125 min) - 1100 kr
Vi skalar av och fyller på så mycket vi hinner under utsatt tid. Du bör ha mer än hälftern kvar av dina mixfransar för att få ett så fylligt resultat som möjligt.

TA BORT FRANSAR
BORTTAGNING AV FRANSAR (ca 25 min) - 350 kr
Om du som kund har varit på en annan salong och gjort din ögonfransförlängning ber vi dig att först gå dit och be dom att ta bort dina lashextensions/fransar. Olika salonger använder sig  av olika produkter. Går inte detta är du naturligtvis välkommen till oss!