Låt gärna fransarna vila från mascara och smink ett dygn före din behandling. Tvätta fransarna noggrannt innan din behandling. Om du ändå skulle ha mascara och smink kvar när du kommer till salongen, använd en oljefri rengöringsprodukt (finns på salongen) . Risken finns annars att syntetfransen med limmet inte fäster ordentligt eller att livslängden på syntetfransarna blir kortare. I den mån du vill ha information om bra oljefria rengöringsprodukter för dina syntetfransar är du välkommen att kontakta oss.


För dig som är ny kund börjar vi alltid med en konsultation innan vi utför behandlingen. Vi går igenom dina önskemål och vad du vill ha för resultat. Du kommer att få information angående proceduren och tillfälle att ställa frågor. För nya kunder tar behandlingen ca 2,5 timmar inklusive  en kortare konsultation. Under behandlingen får du ligga på en skön massagebrits, blunda och lyssna på avslappnande musik. Flertalet kunder somnar under behandlingen.

Vi rekommenderar en påfyllning efter ca 3-4 veckor efter ditt första besök. Då kan vi se hur snabb växtcykel du har och kan därefter anpassa behandlingen efter dina förutsättningar. En påfyllning av fransar innebär att vi skalar av/rensar och fyller på med nya fransar. Behandlingen tar ca 1,5 timme. Du bör ha hälften av dina syntetfransar kvar för att få ett så fylligt resultat som möjligt.