FRANSFÖRLÄNGNING

Monster Lashes erbjuder dig den senaste trenden inom skönhetsvård, ögonfransförlängning. Vi arbetar med fransar som är gjorda av syntet och silke. Skillnaden mellan syntet- och silkesfransar är att syntetfransarna innhåller mer syntet. Silkesfransarna  är lättare, mjukare  samt mer elastiska och liknar mest våra egna fransar mer. Fransarna är naturligt böjda och  finns i olika längder, tjocklekar och färger. De finns även i glitter, med fjädrar och med stenar. Vi kan därför specialanpassa syntet/silkesfransarna efter just dina önskemål. Vi tar naturligtvis hänsyn till dina egna fransars förutsättningar vad gäller form, kvalitet och längd.

Singelmetoden, Semi-permanent Eyelash Extension, innebär att man applicerar en syntetisk frans på var och en av dina egna fransar, för att ge ett så naturligt utseende som möjligt.  Volymfransar innebär att man sätter flera väldigt tunna fransar (0,05-0,07mm) på den egna fransen.  Det går även bra att blanda vanliga klassiska singelfransar med volymfransar (Se Metoder).

En ögonfransförlängning kan liknas vid ett enklare ansiktslyft! Du får naturligt längre och tjockare fransar, en piggare look, fransarna "öppnar upp" trötta ögon, du slipper klumpig mascara och du sparar tid! Behandlingen medför inget slitage på dina egna fransar om appliceringen är korrekt utförd samt om rekommenderad eftervård följs.

Monster Lashes har enbart arbetat med ögonfransförlängning, vilket har gett oss en bred och gedigen kunskap i tekniken. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med våra behandlingar och den service som vi erbjuder. Vi uppdaterar oss ständigt för att därigenom ytterligare höja kvaliteten på vårt kunnande. Tveka inte att kontakta oss ifall du skulle ha fler frågor eller funderingar.


Varmt Välkomna!